Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 30. august 2017

Om Hybrid, Katapult og menighedssamtaler om baptist.dk

Kære menigheder

 

Hybrid – lederskole på Sjælland
Har I i menigheden unge ledere, som I ønsker at støtte i en lederuddannelse, så er her et virkelig godt tilbud: Hybrid. Det er fortrinsvis til menigheder på Sjælland og Fyn. Det er vigtigt, at det er menighederne og/eller de lokale BBU-foreninger, der udvælger og sender deltagerne, og det er vigtigt, at menighederne støtter deltagerne både økonomisk og med at finde mentorer. Der er tilmeldingsfrist 30. september. Uddannelsen er to-årig og første samling er søndag d. 5. november. Se mere i vedhæftede brev.

 

Temadag om Katapult
Der er endnu ikke deltagere nok til det Katapult-hold, som skulle være startet her i september. Derfor vil Thomas Willer i første omgang indbyde til en temadag om Katapult lørdag d. 30. september i Aarhus. Da denne dag falder sammen med BaptistKirkens temadag om præster og menigheder i Odense, tilbyder Thomas at lave endnu en temadag. Hvis du eller andre fra menigheden vil vide mere om, hvad Katapult er og kan, så kontakt Thomas Willer. Den ekstra temadag vil blive tilrettelagt ud fra, hvornår det passer deltagerne.
Katapult er et et-årigt forløb for mennesker, der ønsker at se andre komme til tro i mindre fællesskaber i deres nærmiljø. På hjemmesiden står: ”På katapult hjælper vi dig med at lykkes i at leve en missional livsstil og giver dig redskaber til at sætte ord på de gode nyheder, så mennesker omkring dig kommer til at møde Gud. Så hvis du drømmer om at træde ud i et nyt eventyr og se nogle af dine missionale drømme blive til virkelighed, så er katapult for dig.”
Læs mere på https://www.kirkeplanternet.dk/katapult og kontakt Thomas Willer på thomaswiller@me.com eller mobil 2217 7340.

 

Oplæg til samtale i menighederne vedr. baptist.dk
Hvad skal være fremtiden for vores blad baptist.dk? Skal vi fortsat udgive et blad, der sendes til alle de adresser, menighederne ønsker, seks gange om året? I så fald skal vi samle flere penge ind til projektet. I år har vi foreløbig kun samlet penge ind til fire blade, hvilket vil sige, at der på nuværende tidspunkt ikke er penge i projektet til de sidste to blade, som er ved at blive produceret.
Er tiden inde til, at vi i højere grad satser på web-magasinet baptist.dk, og måske derudfra producerer f.eks. fire blade om året, som sendes ud til de adresser, menighederne ønsker? I dag er det modsat, baptist.dk på nettet er næsten udelukkende artikler, der har været bragt i det trykte blad.
Eller er løsningen et af de andre scenarier, som er tegnet i den vedhæftede lille folder, som BaptistKirkens ledelse har lavet på baggrund af samtalen på sommerens landskonference.
Formålet er, at I i menighederne drøfter, hvad I synes skal være fremtiden for vores blad. Det vil være optimalt at sætte minimum en time af til en seriøs debat på et menighedsmøde, hvor I kan sætte jer ind i de økonomiske aspekter af de forskellige mulige fremtidsscenarier.
På LK2 i Vejle den 18. november fortsætter drøftelsen.
Her er også et link til power point præsentationen fra Landskonferencen.

 

Læs også dagens nyhedsbrev
Får du det ikke direkte i indbakken, kan du tilmelde dig under ’Nyheder’ på den nye hjemmeside eller finde nyhedsbrevene her.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads