Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 5. juli 2017

Nyt om temadag om menigheder og præster og lidt om navne, gudstjenestetider og nyhedsbreve!

Kære menigheder

Temadag ’Om menigheder og præster – hvor går vejen?’

Lørdag d. 30. september kl. 10.00-16.00 afholder BaptistKirkens Tjeneste- og Uddannelsesudvalg en temadag i Kristuskirken i Odense. Læs mere i vedhæftede program, hvor der også er oplæg til en samtale i menigheden inden temadagen. Der vedhæftes også information om transport til Kristuskirken i Odense.

Navne på stemmeberettigede

Jeg mangler navne på stemmeberettigede fra 20 menigheder! Jeg vil meget gerne have de sidste navne inden stævnet på info@baptistkirken.dk – tak!

Gudstjenestetider og nyhedsbreve i sommer

Der udsendes ikke nyhedsbrev i stævneugen og pga. ferieafholdelse heller ikke i de to følgende uger. Det betyder, at nyhedsbrevet i næste uge er det sidste indtil 9. august.
I det nyhedsbrev skal der udsendes gudstjenestetider for 16., 23. og 30. juli samt 5. august så sørg venligst for, at jeg har oplysninger fra jeres kirke til disse søndage senest mandag d. 10. juli.

Læs også dagens nyhedsbrev

Får du det ikke direkte i indbakken, kan du tilmelde dig under ’Nyheder’ på den nye hjemmeside eller finde nyhedsbrevene her.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads