Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

WildCard på sommerstævnet 2019

20/02/2019

BaptistKirkens Integrationsudvalg skriver:
”Så lykkedes det igen! Vi har endnu engang modtaget fondsmidler til finansiering af en WildCard-ordning på nogenlunde samme niveau/betingelser som tidligere år. Integrationsudvalget søgte igen i år fonde om tilskud til finansiering af ordningen, og vi har fået bekræftelse på, at vi kan få de fornødne midler stillet til rådighed igen i år.
Vi er naturligvis glade for at kunne melde dette ud nu, og så snart der åbnes for tilmelding til sommerstævnet 2019, vil det via sommerstævnets hjemmeside være muligt at sende en ansøgning, som vi har brug for for at kunne vurdere de enkelte behov.
Betingelserne for at modtaget midlerne er, at vi igen i år skal stille med et egetindskud, hvorfor vi har brug for frivillige indbetalinger i forbindelse med tilmeldinger til stævnet, ligesom vi håber på en god kollekt på sommerstævnet.
I år har vi endnu en udfordring, idet vi ikke kan leje campingvogne samme sted som sidste år, da dette firma har lukket ned for deres udlejningsvirksomhed. Derfor vil vi snarest også via nyhedsbrevet anmode om hjælp i denne forbindelse. Har du en campingvogn (gerne 4 personers), du ikke selv skal bruge på stævnet, og som du har mulighed for at transportere til sommerstævnets campingplads, må du gerne allerede nu kontakte formanden for Integrationsudvalget, Torsten Wendel-Hansen på 2281 2113 eller t.w-h@live.dk. Der kan udbetales et vederlag for udlånet efter nærmere aftale.”