Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Hold fast i, at det er Baptisternes Skoler!

Hold fast i, at det er Baptisternes Skoler!

02/06/2021

Som BaptistKirkens repræsentant i Tølløse Privat- og Efterskoles bestyrelse bragte Mads Peter Villadsen en hilsen til Landskonferencen i Brædstrup.
I en folder, der blev delt ud på LK1, står: ”Tølløse Privat- og Efterskole, Baptisternes Skoler, er en skole i udvikling. Men uændret er det, at vi på skolerne arbejder ud fra et værdigrundlag, der som noget af det første nævner kristent livs- og menneskesyn i baptistisk tradition.
På skolerne forstår vi det sådan, at troen på samme tid er personlig og uden tvang. Baptistisk tradition betyder også, at vi ikke gradbøjer menneskers værdi, hverken ud fra intellektuelle, moralske eller religiøse normer. I Guds øjne er alle uendeligt værdifulde, og derfor øver vi os i, at de også er det for os.”
Mads Peter sagde desuden: ”Baptisternes Skoler er grundlagt af baptister, og skolekredsen er fortsat grundstammen for skolernes virke. Desværre er mange medlemmer faldet fra, og det er nødvendigt med flere medlemmer i skolekredsen for at fastholde, at det også fortsat er Baptisternes Skoler. Meld dig ind i skolekredsen, og støt dermed skolerne.”
Tilmelding kan ske via skolernes hjemmeside www.tpoe.dk/skolekreds, eller ved at sende en mail til tpoe@tpoe.dk. Det koster 50 kr. om året at være medlem.

Der er en ledig stilling på skolerne for en fysik- og støttelærer i det kommende skoleår, da der er to lærere, der skal have forældre-/barselsorlov. Læs mere her.