Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 15. januar 2020

Info om håndbog 2020, kollektplan 2020, modtagere af menighedsforsendelserne samt hjælp til personalia.

Kære menigheder

Håndbog 2020

Nu er det tid til at indsende materiale til BaptistKirkens Håndbog 2020. Jeg vedhæfter brev fra Bente Jensen om bestilling mm samt statistikskemaer for medlemmer og økonomi, som skal udfyldes og returneres til Bente senest 12. marts.

Desuden skal I indsende rettelser til 2019-håndbogens adresseliste her til Sekretariatet senest 12. marts.
Nye personer på listen skal udfylde en samtykkeerklæring, gengangere fra sidste år skal ikke udfylde igen.
Erklæringerne kan enten sendes hertil med alm. post eller skannes og sendes sammen med navnene på info@baptistkirken.dk.
Husk at erklæringerne skal tilrettes til den enkelte menighed (det, der er markeret med gult) og at der er en speciel erklæring til præst og menighedsrådsformand/kontaktperson, idet de også kan findes på www.baptistkirken.dk under menighedens kontaktoplysninger.
Er der tvivlsspørgsmål vedr. erklæringerne, så ring eller skriv!

Kollektplan 2020

I den vedhæftede kollektplan kan der findes inspiration til, hvilke formål der kan samles ind til i menighederne i 2020. Planen er naturligvis kun vejledende, men forhåbentlig vil mange menigheder finde anledning til at samle ind til et eller flere af de gode formål.

Modtagere af menighedsforsendelsen

Husk at skrive til info@baptistkirken.dk hvis der er ændringer i modtagerne af disse forsendelser i forbindelse med evt. nyvalg til poster i menigheden. Hver menighed kan få forsendelserne sendt til én hovedadresse samt til yderligere fire e-mailadresser.

Personalia til Sekretariatet

Vi kan ikke nå at holde os opdateret med alle mærkedage, og derfor har vi brug for menighedernes hjælp til at kunne sende hilsner til forskellige mærkedage og dødsfald.
Send besked til Sekretariatet:
– når der blandt medlemmerne er personer, der er ansat i menighederne, eller som er overgået direkte fra ansættelse til efterløn/pension, som fylder 70 – 75 – 80 – 85 år osv., eller som har sølv- eller guldbryllup
– når ansatte pensioneres eller overgår til efterløn
– ved dødsfald blandt ansatte, eller tidligere ansatte, som er overgået direkte fra ansættelse til efterløn/pension, samt ægtefæller/enker/enkemænd til førnævnte.
– når menigheder fejrer 75 – 100 – 125 – 150 osv. års jubilæum

Husk også at læse dagens nyhedsbrev!

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads