Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 22. februar 2023

Om fastemateriale, sommerstævne, håndbog og ny løntabel.

Kære menigheder

Fastemateriale

I dag er det askeonsdag. De menigheder, der har bestilt fastebøgerne skrevet af Lasse Åbom og Maria Thaarup, fik dem leveret i sidste uge.
Bogen kan også læses online på ISSUU her. Vi har også lidt ekstra bøger, der kan bestilles på info@baptistkirken.dk.
Der vedhæftes nogle Powerpoint-slides – to indledende billeder og en enkelt slide til hver søndag i fasten.

Sommerstævne-jobopslag

Stævnekoordinator Pia Rosendal Daugaard skriver:
”Jeg sender her en opfordring fra Sommerstævneudvalget, som efterlyser frivillige kræfter til specifikke praktiske opgaver.
Det drejer sig om opkridtning af campingpladsen, teknikopgaver i hallen samt stillingen som campingchef. Læs mere om opgaverne i det vedhæftede dokument.
Send gerne opfordringen videre til relevante personer i menigheden, print og hæng sedlen op i kirken, del den på jeres hjemmeside eller i jeres nyhedsmail.
Vi må stå sammen om at få Sommerstævnet til at lykkedes, så det kan blive en oase af fællesskab, glæde, familie- og menighedstid.
Stævnebrochuren er ved at blive skrevet, og på vej i trykken. I slutningen af marts lander den hos jer sammen med nogle plakater.
I mellemtiden kan du læse om Sommerstævnet på hjemmesiden https://www.sommerstaevnet.dk/ og på Facebook: Sommerstævne.”
Sommerstævnet foregår 16-21. juli (uge 29) på Efterskolen Lindenborg.

HJÆLP!

Håndbogsredaktør Bente Jensen har brug for hjælp. Hun kan ikke færdiggøre håndbogens statistikker, fordi alt for mange menigheder stadig ikke har sendt de udfyldte økonomi- og medlemsstatistikskemaer til hende på beje@events.dk. Fristen var i onsdags. Har din menighed sendt skemaerne?

Har I ændringer til håndbogens adresseliste er det også NU, de skal sendes til mig på info@baptistkirken.dk. Husk at medsende samtykkeerklæringer fra nye på listen.

Ny løntabel

Vedhæftet er også en opdateret løntabel, gældende fra 1. april 2023. Løntabellen er også sendt direkte til menighedskassererne. Evt. spørgsmål brug af tabellen kan rettes til Ulla Holm, ulla@baptistkirken.dk, tlf. 2299 6483.

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. om fastematerialet, en rapport om ungdomsarbejde og en 25-års jubilæumsreception.

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads