Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 27. januar 2021

Ny dato for LK1, 2021, og om årsberetninger og baptist.dk-menighedsabonnementer.

Kære menigheder

Landskonference 1, 2021

Da vores traditionelle sommerstævne ikke kan afholdes, så vi fysisk er sammen, vil det heller ikke være muligt at afholde LK1 i uge 30, som vi plejer.
BaptistKirkens ledelse har derfor besluttet at afholde Landskonference lørdag den 29. maj 2021.
Der pågår i øjeblikket sonderinger vedrørende valg af mødested. Ledelsen ønsker at finde et sted, hvor vi er sikre på, at de restriktioner, som måske stadig er gældende på mødetidspunktet, både kan imødekommes arealmæssigt og i forhold til servering af mad under mødet.
Det skal være under både trygge og ordentlige forhold, vi afholder landskonference, og derfor hører I nærmere, når stedet er fundet.

Årsberetninger

Det er tid for trykning af årsberetninger i menighederne. Vi håber, I husker, at de ansatte og formanden gerne vil have et eksemplar for at lette kontakten til jer. Send op til 7 eksemplarer – eller tag dem med til lederkonferencen 23.-24. april eller LK1 29. maj.

Menighedsabonnement på baptist.dk

Ligesom tidligere år er det muligt at tegne et menighedsabonnement på baptist.dk, så der er blade til uddeling til gæster, eller så de kan ligge fremme i kirken.
Prisen er stadig 1.250 kr. for fem blade. Flere blade koster 100 kr. pr. stk., så 10 blade koster fx kun 1.750 kr.
Skriv til info@baptistkirken.dk eller ring på 3259 0708 og bestil blade til din menighed.

 

Læs også dagens nyhedsbrev med mange flere informationer – bl.a. om internationale reaktioner på lovforslaget om krav om oversættelse af prædikener til dansk.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby