Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 27. november 2019

Om præstekonvent 2020, kontaktoplysninger og databehandleraftaler.

Kære menigheder

Præstekonvent

Det nyvalgte præstekonventudvalg, bestående af Henrik Nissen og Jan Kornholt meddeler, at næste års præstekonvent holdes som et superdøgn fra fredag den 1. maj kl. 12.00 til lørdag den 2. maj kl. 14.00. Oplysninger om sted og program udsendes hurtigst muligt.

Kontaktoplysninger

Formand Per Beck har fået ny mailadresse, så fremover skal I skrive til per.beck@baptist.dk. Husk også at generalsekretær Torben Andersen kan kontaktes på torben@baptistkirken.dk eller 4022 9981.

Databehandleraftaler

Flere menigheder mangler stadig at indsende følgende oplysninger til brug for databehandleraftalen mellem BaptistKirken og menigheden om baptist.dk’s adressedatabase:

Menighedens officielle navn, CVR-nr. og postadresse foruden navn på den dataansvarlige i menigheden som skal underskrive aftalen, samt navn, telefonnr. og email-adresse på menighedens kontaktperson, der arbejder med basen.

De menigheder, der fik aftalerne udleveret på LK2, skal også huske at underskrive og returnere det ene eksemplar hertil.

 

Læs også meget nyt i dagens nyhedsbrev!

 

Mange hilsner
Gitte Elleby