Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 29. august 2018

Om ledelsesmøder, tilmelding til temadag og bogbestillinger

Kære menigheder

Ledelsesmøder

Som det kan læses i dagens nyhedsbrev, er kalenderen på vores hjemmeside blevet opdateret med ledelsesmøder og landskonference-datoer.
Husk at iflg. ledelsens forretningsorden kan sager, som en menighed ønsker optaget på ledelsens dagsorden, sendes til formanden senest 14 dage før mødet.

 

Tilmelding til temadag om trosoplæring for børn og unge

Tilmeldingen er nu åben til temadagen d. 29. september i Odense. Den kan tilgås her: http://congresso.baptistkirken.dk/index.php?id=397. Folderen om dagen findes her.

 

Hvor mange bøger skal I bruge??

Jeg skrev flg. i fredags:
”Inden sommeren udkom den nye bog fra Teologisk Forum ’Perspektiver på den kristne dåb’. Bogen blev lavet, da menighederne har efterspurgt den.
Første oplag af bogen er næste udsolgt, og inden andet oplag bestilles, ønsker Teologisk Forum en forhåndstilkendegivelse fra alle menigheder af, hvor mange eksemplarer af bogen, de ønsker at købe.

Derfor send en mail til info@baptistkirken.dk senest 1. september med besked om, hvor mange eksemplarer I forventer at bestille. Prisen vil fortsat være 50 kr. pr. bog.”

Vi har brug for jeres svar for at beslutte, hvor mange bøger der skal trykkes i 2. oplag. Tre menigheder har allerede svaret, og jeg ser frem til at modtage mails fra de øvrige menigheder senest 1. september!

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen