Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 18. juli 2018

Om temadag, stævne og tolkning.

Kære menigheder

Temadag om børn og unges trosoplæring 29. september i Odense

Hvem har ansvaret for oplæring i den kristne tro, når det gælder vore børn og unge? Hvem har ansvaret for, at forældre får hjælp til at indføre deres børn i den kristne tro? Er det menighedsrådet? Er det præsten? Eller er det børne- og ungdomsmedarbejderne? Og hvor har vi et velkomponeret materiale, der kan anvendes til en sådan trosoplæring?
I mange menigheder synes det, som om ansvaret er faldet på gulvet mellem de nævnte. Det vil vi samle op på, og vi vil drøfte, hvordan vi løser opgaven i fællesskab. Vores udfordring er blevet formuleret sådan: ’Kun den menighed, der er bevidst om at overlevere troen til børn og unge, overlever!’
Temadagen er planlagt af repræsentanter fra BBU og Spejderkorpset i samarbejde med Teologisk Forum. Programmet er vedhæftet og kan også læses her. Vi opfordrer jer til at forberede jer lokalt ved at tage en god drøftelse hjemme i menigheden efter ferien. Programmet indeholder et oplæg hertil. Og så er vi spændte på, hvad I – i jeres menighed – kan bidrage med, når vi mødes i Odense. Vil vi sammen tage ansvar for, at troen overleveres til næste generation af børn og unge?

Stævneuge

Sommerstævnet nærmer sig, og vi glæder os til at mødes med mange af jer i Lindenborg i næste uge og til Landskonferencen d. 25.-26. juli.
Sekretariatet er stævnelukket men vi kan træffes på telefon og mail, hvis der opstår hastesager.

Simultantolkning på stævnet

Vær opmærksom på denne notits i dagens nyhedsbrev, hvis der i jeres menighed er stævnedeltagere, som har behov for at få tolket til engelsk:

På sommerstævnet bliver alle formiddagsmøder og aftenmøder i hallen tolket til engelsk.
For at benytte denne service skal man på forhånd på sin telefon downloade app’en ’BeONAIR Listener’, der kan hentes gratis i App Store eller Google Play, og så kan man få udleveret en vejledning i stævneinformationen ved ankomst.
Fortæl dette til dem fra din menighed, som kan have brug for simultantolkning, så de kan downloade appen inden stævnet – ellers er der net i informationen.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads