Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 4. januar 2023

Ledelsens nytårshilsen, video om sommerstævnet og bøn for forfulgte kristne.

Kære menigheder

Godt nytår! Vi håber, at I har haft gode anledninger i juletiden – og at det nye år vil bringe velsignelse over menighedernes arbejde.

Ledelsens nytårshilsen

Hermed udsendes nytårshilsenen fra BaptistKirkens ledelse – på både dansk og på chin.

Sommerstævne ’23 på Lindenborg – Se og vis reklamevideo!

Under temaet ’Sendt…’ samles vi i uge 29 (16.-21. juli 2023) for at blive sendt ud i verden. Det foregår som sædvanlig på Lindenborg. Her får vi mulighed for at opleve et større kristent fællesskab end det, vi færdes i til dagligt. Vi bliver udfordret af kompetente undervisere, bliver klogere af inspirerende foredrag, lærer nye lovsange, kommer alt for sent i seng efter dybe diskussioner med nye venner.

Generalsekretær Torben Andersen fortæller om stævnets reklamevideo: ”Vi håber, at denne video vises i menighederne ved forskellige anledninger allerede her i januar og meget gerne allerede i gudstjenesten på søndag”. Find videoen her.
Læs artiklen ”Et fællesskab, der samler og sender” om stævnet og pastor John McGinley, som medvirker ved hele fire arrangementer.
Læs meget mere om Sommerstævne ’23 på stævnets webside eller på Facebook og Instagram. Del gerne links i kirken.

Forbøn for forfulgte kristne

Open Doors udgiver hvert år i januar World Watch List, som er listen over de 50 lande, hvor forfølgelsen af kristne er værst. I år vil organisationen forene danske kirker i forbøn for forfulgte kristne ved gudstjenester den 22. januar.
“Når vi spørger forfulgte kristne, hvordan vi kan hjælpe dem, så er deres svar oftest ‘bed for og med os.’ Derfor håber jeg, at I vil være med til at stå sammen med forfulgte kristne i forbøn den 22. januar,” siger Astrid Melkær Andersen, som er kommunikationsmedarbejder i Open Doors og medlem af Bethelkirken.
Læs mere i vedhæftede brev og skriv dig op til at modtage bedeemner.

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. om portræt af BaptistKirkens nye webredaktør, et dødsfald og Evangelisk Alliances bedeuge.

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads