Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 5. januar 2022

Om nytårshilsner, tilmelding til lederkonferencen, bønneemner i 2022 og momskompensation.

Kære menigheder

Nytårshilsner

BaptistKirkens ledelse vil gerne ønske alle menigheder, medlemmer og venner af BaptistKirken et godt og velsignet nytår. Vi kan se tilbage på et år med mange ting, som ikke lykkedes pga. Covid-19. Vi kan til gengæld også se tilbage på, at mange menigheder fik ting til at ske, selv om der var restriktioner. Ledelsen håber på, at 2022 vil give os mange fælles oplevelser – bl.a. Lederkonference, Himmelske dage og sommerstævne. Lad os glædes til det som kommer og lægge året i Guds hånd. Ledelsens nytårshilsen er vedhæftet og kan også læses her.
Formand Per Beck har også skrevet en nytårshilsen, der kan læses her.

Lederkonference 4.-5. februar – husk tilmeldinger nu

”Vi håber at kunne gennemføre lederkonferencen den 4.-5. februar på Trinity Hotel & Konference Center ved Fredericia som planlagt og vil følge de gældende restriktioner”, fortæller Torben Andersen. ”Lige nu vil det sige fremvisning af Coronapas ved ankomst til hotellet og at vi bærer mundbind, der hvor det gælder.”
Tilmelding kan ske via dette link senest den 12. januar 2022. Her findes også oplysninger om pris, betaling mv. Se programmet her og omtale af konferencen her.

Bøn i 2022

I 2022 vil vi gennem det ugentlige nyhedsbrev give de enkelte menigheder og organisationer i Baptistkirken i Danmark en platform for at dele glæder og udfordringer ved at nævne nogle korte takke- og bedeemner. Sammenhængskraften iblandt os vil kun blive styrket ved, at vi husker at bede for hinanden, fortæller generalsekretær Torben Andersen, som sammen med kommunikationsmedarbejder Lone Møller-Hansen har taget dette initiativ. Konkret bedes 1-2 menigheder formulere korte bedeemner til hver uge og når året er omme, vil alle vores menigheder og organisationer have bidraget.
Ved særlige akutte behov kan menighederne sende bedeemner direkte til info@baptistkirken.dk – men ellers vil Lone og Torben udarbejde en liste og kontakte menighederne direkte. Som udgangspunkt i den rækkefølge som står i Baptisternes Håndbog 2021.
Som denne uges bøn lader vi os inspirere af Tomás Mackey, præsident for Baptisternes Verdensalliance, som slutter sin julehilsen med en bøn for 2022 og skriver: ”Sammen med den bibelske skribent, beder vi: Herren Jesu Kristi nåde og Guds kærlighed og Helligåndens fællesskab være med jer alle!” – Samme bøn lyder i Bibelen 2020: ”Jeg ønsker, at Jesus Kristus vil sørge godt for jer, at Gud vil elske jer, og at Helligånden vil lade jer leve i det kristne fællesskab.”

Momskompensation 2021

Når menighedens regnskab for 2021 er afsluttet, er det en god idé at udfylde ansøgningen om momskompensation med det samme, mens bilagene er i frisk erindring.
Momskompensation kan søges af alle menigheder, som er §8A-godkendt. Bemærk dog, at der skal en vis mængde momsudgifter til, før det kan betale sig at søge, da det koster et gebyr til en revisor.
BaptistKirkens revisor Evan Klarholt underskriver og ekspederer gerne menighedernes ansøgninger. Læs mere om priser og vilkår i vedhæftede fil, som også indeholder ansøgningsskemaet.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads