Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 23. oktober 2019

Om databehandleraftaler, inspirationsdag med Missionsforbundet, møde i Kirkeministeriet og lidt om digitale postkasser.

Kære menigheder

Databehandleraftaler mellem BaptistKirken og menighederne

I forbindelse med flytningen af baptist.dk’s adressedatabase skal BaptistKirken lave databehandleraftaler med alle de menigheder, der bruger databasen til adresser til udsendelse af baptist.dk.

Derfor skal de menigheder, der har adresser i basen, senest 1. november sende en mail til mig med følgende oplysninger:
Menighedens officielle navn, CVR-nr. og postadresse foruden navn på den dataansvarlige i menigheden som skal underskrive aftalen, samt navn, telefonnr. og email-adresse på menighedens kontaktperson.

Aftalerne vil herefter blive udarbejdet og afleveret til menighederne ved Landskonference 2.

Inspirationsdag sammen med Missionsforbundet

I nyhedsbrevet d. 2. oktober skrev vi følgende om inspirationsdage med Missionsforbundet:

”Der var på lederkonferencen i april et udtrykt ønske om årlige lederkonferencer.
Vi har fået lov til at invitere baptistkirkerne med til Missionsforbundets inspirationsdøgn 24.-25. januar 2020 i Vanløse Frikirke. Temaet for undervisningen er ”Kulturen i kirken og kirken i kulturen”. Undervisere er Flemming Mølhede, landsleder for Vineyard, om den første halvdel af temaet og Mikael Wandt Laursen fra FrikirkeNet om det sidste.
Fredag d. 24. januar er der lovsang og oplæg fra kl. 19 med Flemming Mølhede. Lørdag er der program fra kl. 9.30-16.30. Man skal selv sørge for overnatning.
Læs mere https://www.missionsforbundet.dk/inspirationsdag.”

Tilmelding sker på ovenstående link og I skal vælge ’Baptistkirke’ under Menighedstilknytning i tilmeldingen. Det koster 200 kr. pr. person for baptister at deltage, som skal betales, når I er der.

Møde for trossamfund uden for folkekirken

Alle menigheder har fra Kirkeministeriet fået invitation til at deltage i et informationsmøde 6. november om trossamfundsloven og de deraf følgende rettigheder og forpligtelser.
I er alle inviteret, da I står som selvstændige menigheder under Baptistkirken i Danmark i Trossamfundsregistret.
Jeg deltager på BaptistKirkens vegne og vil efterfølgende videregive evt. nye oplysninger i menighedsforsendelse og/eller på landskonference 2.

Husk at tømme den digitale postkasse

For nogle menigheder er det stadig nyt at bruge e-boks/digital postkasse, så her skal lyde en opfordring til, at menighedens digitale postkasse sættes op til at sende en e-mailbesked, hver gang der er post. Dette for at sikre, at vigtige breve ikke overses. Fx ligger der lige nu breve i (formentlig) nogle få menigheders postkasse om, at de har glemt at indsende gaveskema den 31. maj 2019. Der er ny frist den 1. november – hvis denne ikke overholdes, vil menigheden ikke længere være §8A-godkendt!
Så hermed en opfordring til at kontakte den i menigheden, der har adgang til den digitale postkasse og sikre, at der ikke ligger ulæst post.

 

Læs også dagens nyhedsbrev om vores 180-års jubilæum, det nye hold af ansatte, en ’rig onkel’, ordination af 12 kvinder, Arrow ledertræning, bøn for både Libanon og caribiske øer, en ny bibeloversættelse og fribilletter til en gospelkoncert.

Mange hilsner
Gitte Elleby