Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 26. februar 2020

Om regnskabsvejledning og -eksempel samt redigeret idékatalog.

Kære menigheder

Regnskabsvejledning og -eksempel fra Frikirkenet

En arbejdsgruppe nedsat af Frikirkenet har udarbejdet en vejledning og et eksempelregnskab til kirker og menigheder, som skal opstille regnskab efter årsregnskabslovens klasse A for at opfylde Trossamfundsloven. Resultaterne af arbejdsgruppens arbejde er vedhæftet denne forsendelse. Alle er velkomne til at benytte materialet, tilpasset hver enkelt menigheds forhold.

Idékataloget

Idékataloget til arbejdet med Fælleserklæringen, som blev udsendt i sidste uge, er blevet redigeret, så de nyeste bidrag er sat ind som links i stedet. Derfor udsendes dokumentet igen.

 

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. om et nyt nr. af baptist.dk, WildCard-ordning til stævnet/efterlysning af campingvogne og et Himmelske Dage-planlægningsmøde!

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads