Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Ekstra menighedsforsendelse 16. marts 2020

Om net-gudstjenester og Koda-afgifter

Kære menigheder

Livestreaming/optagede gudstjenester og Koda-afgifter

Vi har været i kontakt med Koda for at få klarlagt, hvilke regler I skal følge ved brug af musik, når I finder nye måder at holde gudstjenester på i denne tid, hvor vi ikke må mødes fysisk.

Udmeldingen er, at hvis I livestreamer gudstjenester med musik via Facebook, er der ingen problemer, da Facebook har en aftale med Koda.

Hvis I vælger at lægge videoer på YouTube eller lydfiler/videoer på jeres egen hjemmeside, er Kodas vurdering, at den fritagelse, vi har på brug af musik i almindelige gudstjenester, også gælder disse videoer/lydfiler – HVIS de fjernes igen efter en uge inden næste gudstjeneste offentliggøres.

Har I yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte mig på info@baptistkirken.dk eller 2299 0424, så prøver jeg at besvare dem.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby