Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 18. marts 2020

Om gudstjenester på nettet - musikbrug og indsamling.

Kære menigheder

Vi gentager lige info fra i mandags vedr. brug af musik på nettet:

Livestreaming/optagede gudstjenester

Mange menigheder benytter sig af muligheden for at streame eller optage og sende gudstjenester nu, hvor vi ikke kan mødes på sædvanlig vis. Der er et par ting, man bør være opmærksom på i den forbindelse:

Koda-afgifter

Vi har været i kontakt med Koda for at få klarlagt, hvilke regler I skal følge ved brug af musik, når I finder nye måder at holde gudstjenester på.
Udmeldingen er, at hvis I livestreamer gudstjenester med musik via Facebook, er der ingen problemer, da Facebook har en aftale med Koda.
Hvis I vælger at lægge videoer på YouTube eller lydfiler/videoer på jeres egen hjemmeside, er Kodas vurdering, at den fritagelse, vi har på brug af musik i almindelige gudstjenester, også gælder disse videoer/lydfiler – HVIS de fjernes igen efter en uge inden næste gudstjeneste offentliggøres.
Har I yderligere spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Gitte på info@baptistkirken.dk eller 2299 0424.

Og så lige lidt om indsamling!

Hvis man opfordrer til kollekt og/eller annoncerer med Mobile Pay- eller kontonumre på Facebook, Youtube eller hjemmeside, er det at betragte som en offentlig indsamling. Offentlige indsamlinger kræver tilladelse fra indsamlingsnævnet, se www.indsamlingsnaevnet.dk.
Har menigheden ikke en sådan tilladelse, er det ulovligt at samle ind offentligt – det gælder altså ud over jeres hjemmesider m.m også i forbindelse med gudstjenester på nettet! Har I spørgsmål vedr. indsamlinger, så kontakt Ulla på ulla@baptistkirken.dk eller 2299 6483.

 

Har du glemt at sende rettelser til adresselisten?

Aller-aller-allersidste frist for at få rettelser med til adresselisten i BaptistKirkens håndbog 2020 er i morgen d. 19. marts!

 

Læs også i dagens nyhedsbrev bl.a. om inspiration til samtale om tro med børnene derhjemme, aflyste møder, Burundi/Rwanda og nye bøger.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby