Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 1. maj 2019

En status på indsamlingsprojekter og lidt mere om Trossamfundsregistret.

Kære menigheder

Status på indsamlingsprojekter

Vedhæftet denne forsendelse er en oversigt over indsamlingerne til BaptistKirkens projekter i 2018, og en status pr. 30. april 2019. I de indsamlede beløb er medtalt både bidrag fra menigheder og gaver fra private mv. Forhåbentlig kan oversigten være til inspiration, hvis det endnu ikke er besluttet, hvilke projekter menigheden skal støtte i år!

 

Trossamfundsregistret

Nu er der gået fire uger efter at alle menigheder modtog brev i e-Boks fra Kirkeministeriet med login-oplysninger. Derfor skulle alle nu have logget ind, indsat kontaktperson, oplyst regnskabsår og indsendt jeres vedtægter – men jeg kan se, at mere end 15 menigheder stadig mangler at få det gjort!

De sidste menigheder bør få det gjort omgående!

Der er også åbnet op for at indsende årsregnskab og oplyse medlemstal, så det kan gøres samtidig. Fristen for det er 29. maj.

 

Læs også dagens nyhedsbrev!

 

Mange hilsner
Gitte Elleby Jørgensen


Downloads

Downloads