Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 10. juni 2020

Om yderligere åbning af kirkerne

Kære menigheder

 

Yderligere åbning af kirkerne

Kirker har nu fået mulighed for at holde udendørs arrangementer på arealer, som kirken råder over, for flere end 50 personer, hvis deltagerne i det væsentlige sidder ned. Det følger af en ny bekendtgørelse som Sundheds- og Ældreministeriet har udsendt. Ændringerne trådte i kraft den 9. juni 2020 og giver for eksempel mulighed for at afholde udendørs gudstjenester og lignende med op til 500 deltagere.
Den nye bekendtgørelse giver også mulighed for at være flere til stede ved indendørs aktiviteter i kirker, hvis deltagerne i det væsentlige sidder ned – nemlig én deltager pr. to kvm gulvareal i stedet for fire kvm pr. deltager – man bør dog stadig holde en meters afstand – to meter, hvis man synger.

Information er sendt ud til kontaktpersoner i Trossamfundsregistret og man kan også læse her: Reviderede retningslinjer for genåbning af bl.a. kirker, nyhed fra Kirkeministeriet, bekendtgørelsen.

 

Læs også dagens nyhedsbrev om bl.a. Corona-indsamlinger, et præstestop og en fejl i Baptisternes Håndbog 2020.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby