Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 17. juni 2020

Om bestilling af dåbskort, regnskabshjælp til menighederne og en advarsel om fup-breve.

Kære menigheder

Bestilling af dåbskort

Nu skal der bestilles dåbskort til det næste års forbrug. Der er bestillingsfrist 23. juni. Send en mail eller ring til Sekretariatet og oplys, hvor mange dåbskort der ønskes, om de skal være med eller uden tekst, og desuden hvor mange blomsterkort der ønskes.
Desuden skal I sende navn og adresse på den person, kortene skal sendes til, da vi jo i år ikke kan udlevere dem på sommerstævnet. Forsendelsesomkostningerne lægges på regningen.
Kan I vente så længe, kan kortene evt. udleveres til landskonferencen d. 7. november.
Hører vi ikke fra jer senest 23. juni, bestiller og sender vi samme antal som sidste år til menighedens hovedadresse.

Regnskabshjælp til menigheder

På opfordring af flere menigheder, som har problemer med at få besat kassererposten med frivillige kræfter, har BaptistKirkens ledelse besluttet at tilbyde hjælp. Hjælpen består i, at menigheder kan få løst regnskabsopgaver som bogholderi, betaling af regninger og opstilling af årsregnskab. I forvejen findes der et tilbud om lønudbetaling for menighederne. Dette tilbud vil fortsætte. Opgaverne vil som udgangspunkt blive løst af BaptistKirkens økonomiansvarlige, Ulla Holm, og vil blive afregnet på timebasis. Læs mere om betingelserne og det praktiske i vedhæftede oplæg. Spørgsmål mv. kan rettes til Ulla Holm, tlf. 2299 6483 eller ulla@baptistkirken.dk.

Pas på! Fupbreve i omløb

Baptistkirken Odense har modtaget et brev (se vedhæftede) om ’opdatering af data i henhold til den nye GDPR-lovgivning’. Brevet er et forsøg på at få menigheden til skrive under på at betale 3 x 711 Euro for registrering i ’Your Business at Net GmbH’.
Vi takker Odense for advarslen og opfordrer andre menigheder, der skulle modtage et lignende brev, til også at undlade at besvare det og blot smide det væk.

Læs også dagens nyhedsbrev – bl.a. om en dåbsundersøgelse i Odense, en retræte og nyt navn til DMRU.

 

Mange hilsner
Gitte Elleby

 


Downloads

Downloads