Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Værktøjskassen

Læs mere om værktøjskassen

Det bedste sted at finde oplysninger, materialer og ressourcer relevant for ansatte og frivillige.

Værktøjskassen indeholder masser af informationer som menighedsråd, kasserere, baptister i almindelighed, nysgerrige, andre kristne eller måske bare du kan bruge til noget fornuftigt.

Der er intet skjult for den almindelige læser om BaptistKirkens liv og lære, økonomiske forhold eller forhold i øvrigt.

Synes du alligevel, der mangler noget er du altid meget velkommen til at kontakte BaptistKirken.


Søg

Menighedsforsendelse 26. august 2020

Om personalia, indefrosne feriepenge og ny løntabel.

Kære menigheder

Personalia til Sekretariatet

Vi har ikke mulighed for at holde os opdateret med alle mærkedage, og derfor har vi brug for menighedernes hjælp til at kunne sende hilsner til forskellige mærkedage og dødsfald.

Send besked til Sekretariatet:

  • når menigheden indsætter ny præst (lønnet)
  • når medlemmer af BaptistKirkens ledelse, stående udvalg/ledende medlemmer af BaptistKirkens tilknyttede organisationer bliver gift eller har sølv- og guldbryllup samt fødselsdage fra 70 år og opefter.
  • når der blandt medlemmerne er personer, der er ansat i menighederne, eller som er overgået direkte fra ansættelse til efterløn/pension, som fylder 70 – 75 – 80 – 85 år osv., eller som har sølv- eller guldbryllup
  • når ansatte pensioneres eller overgår til efterløn
  • ved dødsfald blandt ansatte, eller tidligere ansatte, som er overgået direkte fra ansættelse til efterløn/pension, samt ægtefæller/enker/enkemænd til førnævnte.
  • når menigheder fejrer 75 – 100 – 125 – 150 osv. års jubilæum

Der kan være andre begivenheder, hvor det skønnes, at en hilsen fra BaptistKirken vil være påkrævet. Menigheder og enkeltpersoner kan her rette henvendelse til BaptistKirkens formand eller generalsekretær som træffer beslutning i de enkelte tilfælde.

Indefrysning af feriepenge

Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020, og dermed slutter overgangsperioden fra den gamle lov. Feriepenge, som er optjent i overgangsperioden, skal indefryses, så alle menigheder med ansatte skal beregne og indberette dette beløb.
Vedhæftet er dels en orientering om forløbet, og dels et regneark, der kan bruges til den konkrete beregning.
Det er vigtigt at pointere, at selv om Folketinget har besluttet en delvis udbetaling af de indefrosne feriepenge, må menighederne IKKE udbetale dem til de ansatte. Læs mere i vedhæftede skrivelse.
Denne info er også sendt direkte til menighedskassererne, som nok i de fleste menigheder sidder med sagen, men alle menighedsråd opfordres hermed til at arbejde med på, at overgangen til den nye ferielov bliver så enkel som muligt.

Ny løntabel

Vedhæftet denne forsendelse findes opdateret løntabel, som er gældende fra 1. oktober 2020. Løntabellen er også sendt direkte til menighedskassererne, og den kan findes på www.baptistkirken.dk (se under værktøjskassen – økonomi/ansættelser).

 

Husk også at læse dagens nyhedsbrev.

Mange hilsner
Gitte Elleby


Downloads

Downloads