Spring menu over og gå til indholdGå til vores guide for tilgængelighed

Dagsorden og tilmelding til LK2

Alle er velkomne til at deltage i BaptistKirkens Landskonference 2, der afholdes på Rosborg Gymnasium i Vejle 24. november. Det koster 130 kr. at deltage – hvilket dækker dagens forplejning. Beløbet betales med Dankort ved den elektroniske tilmelding, der er åbnet og kan tilgås her.

Dagsorden til LK2 findes her og budgetforslag 2019 her.

Møde med integration

BaptistKirkens ledelse mødtes i fredags med Integrationsudvalget, og her blev stævnedeltagelsen af medlemmer med anden etnisk baggrund på Wildcard-ordningen evalueret.…… Læs mere

Information om International mission

Formand Per Beck orienterede på BaptistKirkens ledelsesmøde om overdragelse af både vandprojekt og ambulance i Rubura, Burundi. Det havde været…… Læs mere

”Nemmere at starte noget nyt end at lukke noget ned”

”Jeg har en dyb overbevisning om, at hvis vi vil se evangeliet have fremgang i vores land og vores byer,…… Læs mere

Kirker der virker

‘Kirker, der virker’ er et projekt, som støtter udviklingen af vores søsterkirker i Rwanda, Burundi og Myanmar. Vi støtter vores partnere i at kunne gøre nogle af de ting, som vi i vores kirkesamfund tager for givet: at afholde generalforsamling, at sende medarbejderne på kurser, at invitere til temadage og seminarer. Særligt i Rwanda og Burundi støtter vi også ved at have udsendte medarbejdere, som hjælper med de opgaver, vores partnere ikke kan løfte alene. Fra august har vi igen udsendte i Rwanda. Det er Jonas Norgaard Mortensen med familie, der drager ud i tjeneste.
Til projekt ‘Kirker, der virker’ vil vi gerne indsamle 175.000 kr. i 2018. Frem til 31. marts er der indsamlet 15.000 kr., så alle bidrag modtages med tak!
Private kan også støtte ved at indbetale en gave på konto 3201 10042879 eller MobilePay 2299 6483 mrk. ‘IM-tema 5’ eller klik herunder.

Støt 'Kirker der virker' her