Spring menu over og gå til indholdGå til vores guide for tilgængelighed
Glædelig påske

Glædelig påske

Der var ingen kristne i verden, hvis ikke det havde været for det, der skete i påsken – formentlig år 33. Jesus af Nazareth blev korsfæstet, døde, blev begravet – og opstod påskemorgen! Det er selve forudsætningen for, at hans disciple – og efter dem milliarder af mennesker – har troet og tror på, at han var og er Guds søn, Jesus Kristus, Messias, verdens frelser.
Højtidsdagene fejres i alle baptistkirker – fra palmesøndag, som ofte er en familiefest, måske endda med et æsel i kirken, over skærtorsdag med et kærlighedsmåltid (agapemåltid), nogle steder markeres langfredag – den dag, Jesus døde, og i hvert fald en opstandelsesgudstjeneste påskemorgen, i år den 1. april. Men ikke nogen aprilsnar, tværtimod.
Velkommen i kirke og under alle omstændigheder, Glædelig påske.

Temadag om International Mission

Lørdag 7. april holdes en temadag om BaptistKirkens Internationale Mission i Aarhus. Der vil bl.a. være oplæg af Peter Blum Samuelsen, Sekretariatsleder i Dansk Missionsråds Udviklingsafdeling og Julien Nsengiyumva fra Baptistkirken i Burundi foruden et oprids af BaptistKirkens missionsarbejde og eksempler fra en række menigheders missionsengagement.
Det er gratis at deltage i dagen, og alle er velkomne. Læs mere i folderen om dagen, der kan findes her.
Den elektroniske tilmelding til dagen tilgås her: http://congresso.baptistkirken.dk/index.php?id=397. Frist for tilmelding er 2. april.

Kom og mød vores nye Afrika-udsending

På temadagen om International Mission lørdag 7. april i Aarhus får vi chancen for at møde den nyansatte udsending til…… Læs mere

Katapult

Drømmer du om at blive mere skarp på at dele evangeliet? Vil du gerne se en missional kultur vokse frem…… Læs mere

Menigheder og mennesker i mission i Danmark

Baptistkirkernes fremtid afhænger af, at der er dygtige ledere og præster, og at menighedens liv opfattes relevant for de mennesker, der lever i lokalsamfundet. Derfor har vi projekt Mission i Danmark, som omfatter forskellige tilbud: Innovative kirker, hvor menigheder hjælpes til at finde deres potentiale og relevans i forhold til lokalsamfundet. Lederskolen, hvor primært unge uddannes til at blive nutidens og fremtidens ledere i menighederne. Og Katapult, som leder grupper gennem et-årige forløb med henblik på at skabe nye trosfællesskaber.
Menighederne opfordres til at støtte projektet med en kollekt i løbet af januar måned. Private kan også støtte ved at indbetale en gave på konto 3201 10042879 eller Mobile Pay 2299 6483 mrk. “Mission i Danmark” eller klik herunder.

Støt Mission i Danmark her